Hairextensions Amsterdam

Contact

Wil je graag contact opnemen met onze extension-experts? Dan kan via de contactgegevens op deze pagina of door het onderstaande formulier in te vullen. We helpen je graag.

  Hairextensions Amsterdam

  by La Maison Amsterdam®
  Rozengracht 215
  1016 LZ Amsterdam
  Nederland
  020 330 3120
  support@lamaison-amsterdam.nl

  95012d83-16b9-4a63-8d12-04b1350d5813
  la-maison-extensions-slideshow
  menselijk haar

  De allerbeste kwaliteit extensions

  Hair Extensions Amsterdam werkt enkel met de hoogste kwaliteit extensions. Doordat deze unieke extensions perfect overeenkomt Europese haar vergeten veel klanten bijna dat ze een verlenging hebben. Omdat het zo’n fantastische en comfortabele manier van dragen is, kan je enkel maar genieten van een volle haarbos.

  Niet schadelijk voor haar en hoofdhuid

  Onzichtbare bevestiging

  Alleen echt mensenhaar

  Perfect eindresultaat

  Knippen en kleuren mogelijk

  Onze specialisten

  Senior hairstylisten en experts in Hairextensions

  Maria
  Maria
  Brigitte
  Brigitte
  Olga
  Olga
  Morgan
  Morgan
  La Maison Amsterdam

  Meer dan Hairextensions

  Kleurspecialisten

  Onze specialisten bij La Maison kunnen niet alleen de extensions plaatsen maar kunnen de extensions en jouw natuurlijk haar samen de gewenste kleur en uitstraling geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

  Kappers en Stylisten

  Naast het zetten van hairextensions zijn er gespecialiseerde kappers en stylisten werkzaam bij La Maison Amsterdam.  Het samenkomen van deze expertisen in het Flagshipstore van La Biosthetique zorgt voor het allerbeste resultaat.

  HairExtensions-BA-3

  Haarverlenging of meer volume?

  Hairextensions kunnen niet alleen gebruikt worden om het haar meer lengte te geven maar ook om het haar dikker te maken, waardoor het meer volume krijgt.

  Hoogste kwaliteit

  Hairextensions Amsterdam

  Hair Extensions Amsterdam werkt alleen met hairextensions van de hoogste kwaliteit gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Met speciale technieken worden de extensions vastgezet en in het originele haar gevlochten. Bij dit proces worden geen lijm of andere chemicaliën gebruikt, dus je eigen haar wordt niet beschadigd. De extensions zitten stevig vast en je kunt je haar wassen en kammen zoals je gewend bent. Uiteindelijk zal uitgroeien verschijnen en de weefsels weer teruggeplaatst worden. Op deze manier - en met de juiste verzorging - kun je relatief goedkoop lang genieten van je natuurlijk ogende, chique kapsel.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Bel ons vrijblijvend op 020 330 2120
  of plan kosteloos een consult.

  F.A.Q.

  Allereerst wordt met de hand een dun vlechtje tegen de hoofdhuid gevlochten. Daar worden de Hair Extensions nauwkeurig met naald en draad aan vastgemaakt. Vervolgens worden de extensions geknipt, zodat ze mooi en natuurlijk in je eigen haar vallen.

  Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten, die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

  Het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of het uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk.

  De extensions zijn dusdanig ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

  Het doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de weaves wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

  Onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

  Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

  De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

  De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vast zitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

  Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

  Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.

  Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen, en eventueel stylen.

  De weaves zijn geschikt voor elk haartype, maar de hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen.

  De Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. De specialisten bij La Maison zijn kunnen alleen de extensions plaatsen maar, omdat het gespecialiseerde kappers zijn, kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

  Het eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

  Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison.

  Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

  Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd.

  Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

  De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

  Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen.

  Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur.  Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

  Hair Extensions Amsterdam

  by La Maison Amsterdam®
  Rozengracht 215
  1016 LZ Amsterdam
  Nederland
  020 330 3120

  Maandag
  10:00 - 18:00u
  Dinsdag
  10:00 - 19:00u
  Woensdag
  10:00 - 19:00u
  Donderdag
  10:00 - 21:00u
  Vrijdag
  10:00 - 19:00u
  Zaterdag
  09:00 - 17:00u
  Zondag
  11:00 - 18:00u