Djarling Hair Extensions

Hair Extensions Amsterdam werkt uitsluitend met de hairweaves van het Deense Djarling. Djarling Hair Extensions zijn in 1988 ontwikkeld door Jette Djarling, een ondernemende hairdresser uit Kopenhagen. Inmiddels zijn Djarling Hair Extensions een internationaal begrip. De kwaliteit van de hairweaves is dan ook ongeëvenaard. Djarling Hair Extensions zijn 100% natuurlijk, zowel het product als de werkwijze. De weaves zijn gemaakt van de beste kwaliteit mensenhaar. Djarling levert niet alleen superieure hairweaves, maar ook uitgebreide instructies voor de verzorging van de extensions. Met deze eenvoudige aanwijzingen voor het wassen en kammen, verleng je de levensduur van de hairweaves en zul je lang genieten van je schitterende haar.

Verlengen

Extra volume

100% natuurlijk mensenhaar

Geen lijm of chemicaliën

Djarling Techniek
Het inzetten gebeurt met een vlechttechniek, waarbij hairweaves in banen worden vastgemaakt aan het eigen haar. Bij het inzetten en losmaken van de haarbanen worden geen lijm en andere chemicaliën gebruikt.

 

Djarling kleuren

Djarling Hair Extensions zijn er in alle kleuren, door de haar strengels van verschillende kleuren te combineren wordt er een exacte bijpassende kopie van het bestaande haar gemaakt. Zie hieronder een scale van mogelijke kleuren.

Afspraak maken

Middels ons afspraken formulier kunt u makkelijk een afspraak bij ons maken.

Persoonlijk Advies

Geheel vrijblijvend en gratis bieden wij een volume, lengte en kleur advies consult.