Hairextensions Amsterdam

Over ons

Je vindt Hair Extensions Amsterdam in het stijlvolle pand van La Maison Amsterdam, een kapperszaak en schoonheidssalon aan de Rozengracht in het centrum van de stad. We werken nauw samen de professionals van La Maison, een team van ervaren kappers, kleur- en beautyspecialisten.

Met hairweaves kun je op een geweldige manier je kapsel langer maken of een volle bos haar creëren. De banen worden heel precies in het eigen haar gevlochten. Onverwacht losraken kan niet. Het eindresultaat is even mooi als natuurlijk. Omdat er zoveel mogelijk is wat betreft kleur en lengte, kun je met hairweaves  letterlijk alle kanten op. Wij adviseren je daar graag over.’

Senior experts in Hairextensions, Knippen en Kleuren

Maria

Maria

Maria is de expert op het gebied van hairweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Extensielle in België. Naast hairweaves is Maria ook bedreven in het zetten van lash extensions en lash lifts. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Maria geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden

Brigitte

Brigitte

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding bij Vidal Sassoon in Londen: 'Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.' In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. 'Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.

Olga

Olga

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont sinds enige jaren Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extension professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique. Verder is ze een expert op het gebied van wimperpermanent en -extensions.

Morgan

Morgan

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze haar nu moet stylen voor een shoot, mode-evenement of een glamourkapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden: niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional weet je als klant dat bij Morgan in goede handen bent. Morgan streeft ernaar om trends voor te zijn en zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor haarstijl je ook wenst. Morgan laat je stralen.

la-maison-extensions-slideshow
menselijk haar

De allerbeste kwaliteit extensions

Hair Extensions Amsterdam werkt enkel met de hoogste kwaliteit extensions. Doordat deze unieke extensions perfect overeenkomt Europese haar vergeten veel klanten bijna dat ze een verlenging hebben. Omdat het zo’n fantastische en comfortabele manier van dragen is, kan je enkel maar genieten van een volle haarbos.

Niet schadelijk voor haar en hoofdhuid

Onzichtbare bevestiging

Alleen echt mensenhaar

Perfect eindresultaat

Knippen en kleuren mogelijk

Wat is er voor jouw mogelijk?

Deskundig advies

We nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en de mogelijkheden van hairweaves toe te lichten. Tijdens een eerste consult bekijken we de conditie van je eigen haar en kiezen we een kleur uit. Ook bepalen we de lengte en dikte van je nieuwe kapsel en hoeveel haarbanen daarvoor nodig zijn. Als de weaves zijn ingezet krijg je uitgebreid advies over haarverzorging, kammen, wassen en styling. Daarmee kun je de levensduur van de weaves aanzienlijk verlengen. Na verloop van tijd volgt een onderhoudsbezoek om de uitgroei bij te werken. De hairweaves worden losgehaald en opnieuw vastgezet. Zo heb je enorm lang plezier van je mooie extensions!

banner-hair-extensions
La Maison Amsterdam

Meer dan Hairextensions

Kleurspecialisten

Onze specialisten bij La Maison kunnen niet alleen de extensions plaatsen maar kunnen de extensions en jouw natuurlijk haar samen de gewenste kleur en uitstraling geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Kappers en Stylisten

Naast het zetten van hairextensions zijn er gespecialiseerde kappers en stylisten werkzaam bij La Maison Amsterdam.  Het samenkomen van deze expertisen in het Flagshipstore van La Biosthetique zorgt voor het allerbeste resultaat.

Ervaringen
van klanten

Lees hoe onze klanten een bezoek aan La Maison Amsterdam ervaren. Echte ervaringen van echte mensen. Klanten waarderen een bezoek aan La Maison Amsterdam gemiddeld met 4,5 sterren.

Uitstekend

4.6

166 Google Reviews.

photo-4

Tanja

Bijzonder! Ik rijd al 1,5 jaar elke 4 weken naar Amsterdam om mijn haar te kleuren. Er worden ook extensions geplaatst. Doordat dit met de hand is gevlochten, loopt mijn haar geen schade op en ziet het er heel natuurlijk uit. Ook al wordt het geverfd, mijn haar heeft er nog nooit zo gezond uitgezien.

photo-2

Kate

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met het resultaat elke keer dat ik mijn haar aan het La Maison-team toevertrouw. Iedereen in het team is absoluut geniaal, professioneel en erg aardig. Het laatste kapsel van Brigitte was gewoon magie: ik was niet erg gedetailleerd in het uitleggen wat ik wilde, maar ze voelde mijn persoonlijkheid / humeur en stylde mijn haar precies zoals ik dat een aantal jaren probeerde, en ze deed het perfect!

photo-1

Jennie

Ik kom graag elke keer weer naar deze plek, de kwaliteit is geweldig en het personeel is supervriendelijk en professioneel! Ik kan deze plek zeker aanbevelen!!

photo-3

Elena

Ik heb zoveel complimenten gekregen van mijn vrienden! Zag het haar van andere klanten gedaan worden en was aangenaam verrast door de transformatie. Iedereen zag er geweldig uit.

F.A.Q.

Allereerst wordt met de hand een dun vlechtje tegen de hoofdhuid gevlochten. Daar worden de Hair Extensions nauwkeurig met naald en draad aan vastgemaakt. Vervolgens worden de extensions geknipt, zodat ze mooi en natuurlijk in je eigen haar vallen.

Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten, die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

Het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of het uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk.

De extensions zijn dusdanig ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

Het doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de weaves wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

Onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vast zitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.

Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen, en eventueel stylen.

De weaves zijn geschikt voor elk haartype, maar de hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen.

De Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. De specialisten bij La Maison zijn kunnen alleen de extensions plaatsen maar, omdat het gespecialiseerde kappers zijn, kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Het eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison.

Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd.

Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen.

Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur.  Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

Meer weten?

Neem contact op

Bel ons vrijblijvend op 020 330 2120
of plan kosteloos een consult.

Hair Extensions Amsterdam

by La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woensdag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u