Rozengracht 215 1016 LZ Amsterdam

Rozengracht 215, Amsterdam

De beste hairextensions specialisten

Portfolio

la-maison-extensions-slideshow
menselijk haar

De allerbeste kwaliteit extensions

Hair Extensions Amsterdam werkt enkel met de hoogste kwaliteit extensions. Doordat deze unieke extensions perfect overeenkomt Europese haar vergeten veel klanten bijna dat ze een verlenging hebben. Omdat het zo’n fantastische en comfortabele manier van dragen is, kan je enkel maar genieten van een volle haarbos.

Niet schadelijk voor haar en hoofdhuid

Onzichtbare bevestiging

Alleen echt mensenhaar

Perfect eindresultaat

Knippen en kleuren mogelijk

Onze specialisten

Senior hairstylisten en experts in Hairextensions

Maria
Maria
Brigitte
Brigitte
Olga
Olga
Morgan
Morgan
La Maison Amsterdam

Meer dan Hairextensions

Kleurspecialisten

Onze specialisten bij La Maison kunnen niet alleen de extensions plaatsen maar kunnen de extensions en jouw natuurlijk haar samen de gewenste kleur en uitstraling geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Kappers en Stylisten

Naast het zetten van hairextensions zijn er gespecialiseerde kappers en stylisten werkzaam bij La Maison Amsterdam.  Het samenkomen van deze expertisen in het Flagshipstore van La Biosthetique zorgt voor het allerbeste resultaat.

Intake & Advies

Wat is mogelijk voor jouw?

Of extensions bij jouw mogelijk zijn, welke extensions het beste zijn en hoeveel bepalen we in een (gratis) intake/adviesgesprek. Hierin kijken we naar jouw huidige haar en naar jouw wensen.

Jouw haar

Haar lengte
Voor het plaatsen van hairextensions is een minimale lengte nodig. Het haar moet minimaal over de oren vallen om op een goede en onzichtbare manier extensions te plaatsen. Afhankelijk van de huidige haarlengte wordt de bevestigingsmethode en het aantal te gebruiken hairextensions geadviseerd.

Haar dikte
De dikte van het haar is belangrijk voor het kiezen van de juiste bevestigingsmethode. In combinatie met jouw wensen kijken we welke bevestigingsmethode het beste resultaat kan bieden en hoeveel extensions er nodig zijn om te plaatsen.

Haar conditie
Tijdens het adviesgesprek wordt ook gekeken naar de conditie van het eigen haar. Het eigen haar moet een goede conditie hebben om hairextensions te plaatsen. Afhankelijk van de haarconditie wordt de bevestigingsmethode en het aantal te gebruiken hairextensions geadviseerd.

Jouw wensen

Meer lengte
Hairextensions worden in de meeste gevallen toegepast als verlenging van het eigen haar gewenst is. Het haar kan met extensions verlengd worden tot een lengte van 50cm

Meer volume
Hairextensions kunnen niet alleen gebruikt worden om het haar te verlengen maar ook om het haar meer volume te geven. Ben je wel tevreden over jouw haarlengte maar wil je meer volume? Het kan met hairextensions. Het haar voelt natuurlijke voller en rijker.

Haarverlenging & Haarvolume
Een combinatie van meer lengte en meer volume is een veel gewenst eindresultaat. Met het plaatsen van de extensions wordt op een onzichtbare en natuurlijke manier meer lengte en volume aan jouw eigen haar toegevoegd.

Knippen en kleuren
Na het plaatsen in het mogelijk om de hairextensions in het gewenste model te knippen en te kleuren. Doordat de hairextentions behandeld worden als jouw eigen haar voelen ze niet als hairextentions. Zo worden jouw hairextentions in model geknipt en meegekleurd met een balayage of highlights.

Meer weten?

Neem contact op

Bel ons vrijblijvend op 020 330 2120
of plan kosteloos een consult.

F.A.Q.

Allereerst wordt met de hand een dun vlechtje tegen de hoofdhuid gevlochten. Daar worden de Hair Extensions nauwkeurig met naald en draad aan vastgemaakt. Vervolgens worden de extensions geknipt, zodat ze mooi en natuurlijk in je eigen haar vallen.

Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten, die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

Het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of het uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk.

De extensions zijn dusdanig ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

Het doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de weaves wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

Onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vast zitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.

Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen, en eventueel stylen.

De weaves zijn geschikt voor elk haartype, maar de hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen.

De Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. De specialisten bij La Maison zijn kunnen alleen de extensions plaatsen maar, omdat het gespecialiseerde kappers zijn, kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Het eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison.

Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd.

Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen.

Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur.  Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

Hair Extensions Amsterdam

by La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woensdag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u