Over ons

Je vindt Hair Extensions Amsterdam in het stijlvolle pand van La Maison Amsterdam, een kapperszaak en schoonheidssalon aan de Rozengracht in het centrum van de stad. We werken nauw samen de professionals van La Maison, een team van ervaren kappers, kleur- en beautyspecialisten.

De drijvende kracht achter Hair Extensions Amsterdam is Maria van den Dungen. Maria heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd bij Djarling zelf, in de Deense hoofdstad Kopenhagen. ‘Met Djarling hairweaves kun je op een geweldige manier je kapsel langer maken of een volle bos haar creëren. De banen worden heel precies in het eigen haar gevlochten. Onverwacht losraken kan niet. Het eindresultaat is even mooi als natuurlijk. Omdat er zoveel mogelijk is wat betreft kleur en lengte, kun je met hairweaves van Djarling letterlijk alle kanten op. Wij adviseren je daar graag over.’

Deskundig Advies
We nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en de mogelijkheden van Djarling hairweaves toe te lichten. Tijdens een eerste consult bekijken we de conditie van je eigen haar en kiezen we een kleur uit. Ook bepalen we de lengte en dikte van je nieuwe kapsel en hoeveel haarbanen daarvoor nodig zijn. Als de weaves zijn ingezet krijg je uitgebreid advies over haarverzorging, kammen, wassen en styling. Daarmee kun je de levensduur van de weaves aanzienlijk verlengen. Na verloop van tijd volgt een onderhoudsbezoek om de uitgroei bij te werken. De hairweaves worden losgehaald en opnieuw vastgezet. Zo heb je enorm lang plezier van je mooie extensions!

HET ONDERSTEUNENDE KAPPERS TEAM

Brigitte Schreurs

Brigitte Schreurs

Hairdresser

Brigitte combineert passie voor het kappersvak en jarenlange ervaring met een scherp oog voor detail en persoonlijke aandacht voor haar klanten. Ze is sinds een aantal jaren het gezicht van La Maison Amsterdam: een stijlvolle hair- en beautysalon en de Nederlandse flagshipstore van het Franse cosmeticamerk La Biosthétique. Hetzelfde enthousiasme dat Brigitte heeft voor de mooie, natuurlijke producten van La Biosthétique, heeft ze ook voor Djarling Hair Extensions ‘Een superproduct! Geweldig dat we dit nu ook aan onze klanten kunnen aanbieden.’

Frank van Helvoirt

Frank van Helvoirt

Hairdresser

Met Frank heeft La Maison Amsterdam een kampioen op kappersgebied in huis. Frank heeft een indrukwekkende staat van dienst als hairdresser en topstylist. In zijn ruim dertigjarige loopbaan is hij diverse keren Nederlands kampioen geweest en genomineerd voor prestigieuze onderscheidingen, zoals de Coiffure Award en de Color Trophy.

Mark Mensing

Mark Mensing

Hairdresser

De roots van haar- en kleurspecialist Mark liggen in Drenthe, maar inmiddels woont en werkt hij al jaren in Amsterdam. Mark volgde de kappersopleiding en diverse cursussen en trainingen om het métier perfect in de vingers te krijgen. Het leverde hem al een nominatie voor de Coiffure Award op. De energieke Mark (turnen is zijn andere passie) wil dat zijn klanten zich goed voelen over hun uiterlijk.

Mari van de Ven

Mari van de Ven

Hairdresser

Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde een zijn creativiteit delen met heel de wereld. Dat is gelukt en u kunt Mari boeken als haarstylist of make-up artist bij La Maison.