Over ons

Je vindt Hair Extensions Amsterdam in het stijlvolle pand van La Maison Amsterdam, een kapperszaak en schoonheidssalon aan de Rozengracht in het centrum van de stad. We werken nauw samen de professionals van La Maison, een team van ervaren kappers, kleur- en beautyspecialisten.

De drijvende kracht achter Hair Extensions Amsterdam is Maria van den Dungen. Maria heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd bij Djarling zelf, in de Deense hoofdstad Kopenhagen. ‘Met Djarling hairweaves kun je op een geweldige manier je kapsel langer maken of een volle bos haar creëren. De banen worden heel precies in het eigen haar gevlochten. Onverwacht losraken kan niet. Het eindresultaat is even mooi als natuurlijk. Omdat er zoveel mogelijk is wat betreft kleur en lengte, kun je met hairweaves van Djarling letterlijk alle kanten op. Wij adviseren je daar graag over.’

Deskundig Advies
We nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en de mogelijkheden van Djarling hairweaves toe te lichten. Tijdens een eerste consult bekijken we de conditie van je eigen haar en kiezen we een kleur uit. Ook bepalen we de lengte en dikte van je nieuwe kapsel en hoeveel haarbanen daarvoor nodig zijn. Als de weaves zijn ingezet krijg je uitgebreid advies over haarverzorging, kammen, wassen en styling. Daarmee kun je de levensduur van de weaves aanzienlijk verlengen. Na verloop van tijd volgt een onderhoudsbezoek om de uitgroei bij te werken. De hairweaves worden losgehaald en opnieuw vastgezet. Zo heb je enorm lang plezier van je mooie extensions!

HET TEAM

Maria

Maria

Extensions specialist

Maria is de expert op het gebied van hairweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Djarling Hair in Denemarken. Naast hairweaves is Maria ook bedreven in het zetten van lash extensions en lash lifts. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Maria geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Morgan

Morgan

Extensions specialist

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze haar nu moet stylen voor een shoot, mode-evenement of een glamourkapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden: niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional weet je als klant dat bij Morgan in goede handen bent. Morgan streeft ernaar om trends voor te zijn en zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor haarstijl je ook wenst. Morgan laat je stralen.

Olga

Olga

Extensions specialist

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont sinds enige jaren Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extension professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique. Verder is ze een expert op het gebied van wimperpermanent en -extensions.

HET ONDERSTEUNENDE KAPPERS TEAM

Brigitte

Brigitte

Hairdresser

Brigitte combineert passie voor het kappersvak en jarenlange ervaring met een scherp oog voor detail en persoonlijke aandacht voor haar klanten. Ze is sinds een aantal jaren het gezicht van La Maison Amsterdam: een stijlvolle hair- en beautysalon en de Nederlandse flagshipstore van het Franse cosmeticamerk La Biosthétique. Hetzelfde enthousiasme dat Brigitte heeft voor de mooie, natuurlijke producten van La Biosthétique, heeft ze ook voor Djarling Hair Extensions ‘Een superproduct! Geweldig dat we dit nu ook aan onze klanten kunnen aanbieden.’

Lewis

Lewis

Hairdresser

Lewis is een natuurtalent en heeft al vanaf jonge leeftijd een passie voor haar. De training met Vidal Sassoon aan het begin van zijn carrière heeft hem een goede basis gegeven voor precisie-kniptechnieken. Daarna ging hij aan de slag als knip-expert voor één van de beste salons in Londen, waar hij werkte met veeleisende klanten met verschillende achtergronden, en tevens bedreven raakte als kleurspecialist. Lewis heeft, na in verschillende landen in Europa te hebben gewoond, een brede visie op stijl en mode ontwikkelt en hij verheugt zich erop zijn unieke ervaring bij klanten in La Maison Amsterdam in parktijk te brengen.

Mari

Mari

Hairdresser

Mari is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Daar begon zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met de wereld. En of dat gelukt is! U Mari boeken als haarstylist of make-upartist bij La Maison Amsterdam.

Sanne

Sanne

Hairdresser

Sanne is een opkomend talent uit het oosten van het land, waar ze het vak van knip- en kleurspecialist heeft geleerd. Tegenwoordig is Sanne te boeken bij La Maison, waar ze geschoold is volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

Yuyu

Yuyu

Hairdresser

Yuyu is een topstylist die getraind is in Los Angels. Ze heeft gewerkt met acteurs en actrices zoals Christina Lidner, Taylour Paige en Jack Kilmer. Ze was de hoofdstylist bij Los Angeles Vegan Fashion Week. Haar creaties hebben in Amerikaanse bladen zoals Man of Metropolis, Lucy’s Magazine en Amazing Magazine gestaan. Yuyu’s specialiteiten omvatten o.a. het knippen en stylen van trendsettende kapsels.